Beter swingen

2

Gratis E-book Downloaden? 

Ik heb voor de beginnende en gevorderde golfer twee verschillende GRATIS E-books geschreven. 

Je kunt deze verkrijgen door op de onderstaande link te klikken.

Ja ik wil een Gratis E-book!

Om te komen tot een betere golfswing, heb ik voor mijn lessen een plan opgesteld. Dit plan is een soort samenvatting van de belangrijkste punten die ik in een goede golfswing wil zien. Ook is dit plan een stappenplan, waarbij ik deze punten controleer bij mijn leerlingen. Lees dit artikel en controleer zelf of jouw golfswing aan al deze punten voldoet.

Als je wil weten hoe je een golfbal nog verder kunt slaan, dan is het verbeteren van je swing de juiste oplossing. Lees hier hoe een betere swing invloed heeft op de afstand die de bal vliegt.

Hierbij de video van de webinar die ik op 20 Mei 2014 heb gegeven. Was een mooie ervaring en goede reacties.

Hier heb ik een mooi filmpje om te bewijzen dat niet elke swing hetzelfde is. Maar al deze spelers hebben goed geld verdiend met hun eigen versie van de 'ideale swing'.

Ondanks dat Rory afgelopen jaar niet veel heeft gewonnen, blijft hij wat mij betreft 1 van de meest atletische swings hebben. Hier een kort filmpje over hoe hij dit voor elkaar krijgt.

Als je wil zien met welke swing Joost Luiten het KLM-open heeft gewonnen, dan zie je hier een mooie opname van zijn swing tijdens een ander tournooi.

In deze video geef ik drie punten die Joost Luiten erg goed uitvoert en wat we eigenlijk allemaal willen verbeteren in onze golfswing.

Als je wil weten wat je van de golfswing van Adam Scott kan leren om je eigen golfswing te verbeteren, kijk dan dit filmpje.

Als je wil weten wat je kan leren van de golfswing van Rory McIlroy en hoe je hiermee zelf je driver ook verder kan slaan, bekijk dan deze analyse.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de beste aanbiedingen en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
Jouw gegevens worden nooit doorverkocht, maar worden alleen gebruikt voor het sturen van aanbiedingen of nieuws